čtvrtek 26. ledna 2012

Až...

Až vyluxujeme auto a necháme vyměnit filtry od klimatizace, aby se Marušce cestováním nezhoršil ekzém.
Až bude vytřená podlaha v jejím pokoji, čistě povlečeno, až bude vyhozený starý gauč a staré matrace odvezeny do Brna, aby měla v pokojíčku nealergenní prostředí.
Až budeme mít vyžehlené (alespoň) její oblečení a vyhážeme vše s příměsí umělých vláken, aby měla na kůži vždy jen stoprocentní bavlnu.
Až budeme mít nakoupené a nachystané jídlo pro Bětušku, která bude v Praze třikrát denně dostávat příkrmy, nakoupený Nutrilon, nachystané kaše, sbalené domácí jablečné přesnídávky, mističku, lžičku, bryndáčky, jídelní židličku.
Až budeme mít vyvařené flaštičky, nakoupené a vyvařené kelínky na mateřské mléko a nachystanou odsávačku, abych mohla v nemocnici odsávat mléko pro Bětušku.
Až budeme mít sbalené dva oddělené holčičí kufříky s oblečením, kosmetikou, základními léky, plínkami, ručníky a hračkami.
Až bude vypráno, všude čisto, budu mýt umytou hlavu a sbalených i svých pět švestek, přichystanou Maruščinu kartičku pojišťovny, svůj nabitý telefon, tlustou knihu, mobil s novými mp3kami na poslech,  peněženku, kosmetiku, domácí oblečení, přezůvky...
Až budu mít nachystané a podepsané všechny formuláře a připravené výsledky Maruščiných předoperačních testů...

...budeme snad moct odjet do toho Motola. Nevíte někdo, jak za dva dny zvládnout týdenní práci? Nebo aspoň...nechcete někdo na dva dny Gremliňátka? Já už si tu práci zvládnu udělat, když budu mít volný ruce :)

2 komentáře:

  1. Ronji, pošli je do Ostravy, dva psy, dvě veverky a k tomu dvě Gremlinky hravě zmáknu :D.
    Držím vám moc palečky a věřím, že to všechno skvěle zvládnete teď i potom, opatrujte se :o)** Andy

    OdpovědětVymazat